Käyttökokemuksia

Lisään tälle sivulle asiakkailtani saamiani palautteita ja kokemuksia
Hei, olen 52 vuotias nainen ja jouduin olkapäävaivojeni vuoksi käyttämään paljon särkylääkkeitä, jonka seurauksena vatsani alkoi oireilla voimakkaasti. Hakeuduin vaivoista lääkäriin ja tutkimuksissa minulla todettiin helico bakteeri. Aloitin vahvan lääkityksen, jonka alkumetreillä vatsavaivat vain pahenivat. Lisätutkimuksissa minulta löytyi vatsalaukussa oleva pahanlaatuinen kasvain. Vatsalaukkuni poistettiin ja sain asiaankuuluvat hoidot leikkauksen jäleen. Ruoka piti pilkkoa tosi pieneksi, koska minulla ei käytännössä ollut enää vatsalaukkua, joka työstää ruokaa elimistölleni sopivaan imeytymismuotoon. B-vitamiini ei esimerkiksi imeytynyt ja jouduin käymään piikillä sen vuoksi. Ystäväni suositteli minulle Fitlinen perussettiä, koska aamujuomassa, Basicissä oli kaikki vihannekset, hedelmät vesiliukoisessa muodossa ja lisäksi vielä maitohappobakteereja, joita vatsani suoraan sanoen tarvitsi. Sekoitin aamujuomaan vielä Activizea, joka sisälsi sitä kaivattua B-vitamiinia runsaasti ja myös vesiliukoisessa muodossa. Illalla vielä kivennäis- ja hivenaineita sisältävää Restoratea, jonka jälkeen löysin rauhallisen hyvän yöunen. Ei suonenvetoja, eikä kramppeja, vaan sikeää hyvää yöunta! Kontrollikokeissa alkoi tulokset pian näkyä, veriarvoni alkoivat olla tosi hyvät ja B-vitamiini alkoi imeytyä, ei enää piikkejä! Laiduttuani sairauden aikana, sain muutaman kilon lisää painoa ja aloin näyttää jo terveeltä ihmiseltä. Mikä parasta tunnen sen joka päivä kehossani, VOIN TODELLA HYVIN! Sinä, joka olet vielä terve, suosittelen tutustumaan tuotteisiin, sillä jotain puuttuu elimistötämme, kun sairastumme. Ennaltaehkäise ja käytä näitä hyvin tutkittuja tuotteita.

Fitline - oman virkeyteni salaisuus!

Toimiessani aikanaan kodinkonekauppiaana, päivien pituudella ei ollut mitään määrää. Raskaitten pesukoneitten nostelu ja kuljettaminen kuului päivitäiseen työhöni. Usein yöllä raskas työ muistutti valtavilla krampeilla ja suonenvedoilla. Silloin eräs sairaanhoitaja ystäväni kertoi minulle Fitline hyvinvointituotteista. Varsinkin runsaasti kivennäisiä ja hivenaineita sisältävä RESTORATE antoi hetkessä avun ja aloin  nukkumaan erittäin levollista yöunta. Kymmenen minuuttia ennen nukkumaanmenoa lasilliseen vettä pari pikku mittaa RESTORATE jauhetta ja pää tyynyyn!
Olen suositellut tuotetta myös miesväelle, kirvesmiehet ja autoilijat ovat kiittäneet saamastaan avusta. Ei enää suonenvetoja öisin. Tuote on kaiken lisäksi vesiliukoinen, joten mitään ainesosaa ei voi kertyä liikaa elimistöön. Tuotteella on kaksi Eurooppa patenttia.
Pari vuotta myöhemmin aloin tutustua FITLINE sarjan muihin tuotteisiin. Vatsani kunto ei ollut paras mahdollinen. En voinut syödä esim. marjoja, joissa on isoja siemeniä, kuten hillaa ja vadelmia. Jouduin käymään vatsatähystyksissä kolmen vuodenn välein. Aloitettuani perussetin käytön säännöllisesti, olo alkoi tuntua huomattavasti paremmalta jo muutaman viikon jälkeen.
Aamuisin iso lasillinen auringonkeltaista Basic - hedelmä/vihannes juomaa, joka sisältää runsaasti maitohappobakteereja, sekoitettuna B-vitamiineja sisältävään virkistävään Activize juomajauheeseen, antaa potkua taatusti päivään!!
Lääkärini ihmetteli, että suolistoni kunto on niin hyvä, ettei tarvitse enää hypätä tähystyksissä, kerroin hänelle tuotesarjasta ja hän sanoi, että käytä ihmeessä, koska apua tuntuu löytyvän ja tällä olen saanut "uuden vatsan". Vatsan hyvinvointi tuntuu koko päivittäisessä jaksamisessa.
Pitkiä matkoja autolla liikkuessani, nivelet ovat myös oireilleet. Olen lisännyt Fitlinen luonnonmukaisen NIVELKUNTO jauheen päivittäiseen käyttööni ja huomaa, että yli puolen vuoden käyttö on selkeästi auttanut ja liikkuminen tuntuu helpolta. Voin lämpimästi suositella tuotteita muillekin!